امام زاده عبدالله

 امام زاده عبدالله

امام زاده عبدالله

آستانهٔ‌ امام‌زاده عبدالله در ۱۲ کيلومترى جنوب غربى آمل، در روستاى «اسکومحله» قرار دارد. ساختمان اصلى امام‌زاده در سال ۱۳۴۳ شمسى به وسيلهٔ سازمان اوقاف تخريب گرديد و بناى نوساز و با عظمت کنونى به جاى آن ساخته شد.

عکس های بیشتر

امامزاده عبدالله یکی از مهم‌ترین جاذبه‌های گردشگری شهر آمل است. این امامزاده، در روستای اسکومحله، در جنوب غربی شهر آمل، واقع شده است.بنای امامزاده عبدالله، مربوط به قرن هشتم هجری قمری است. این بنا، دارای یک صحن، یک ایوان، یک شبستان و یک ضریح است.صحن امامزاده، دارای چهار ایوان است. در ایوان‌های صحن، کتیبه‌هایی به خط ثلث وجود دارد که تاریخ ساخت بنا و نام بانی آن را بر روی آن حک کرده‌اند.ایوان امامزاده، دارای دو ستون سنگی بزرگ است. ستون‌های ایوان، از سنگ مرمر ساخته شده‌اند. در بالای ایوان، کتیبه‌ای به خط ثلث وجود دارد که تاریخ ساخت بنا و نام بانی آن را بر روی آن حک کرده‌اند.شبستان امامزاده، دارای چهار ستون سنگی بزرگ است. ستون‌های شبستان، از سنگ مرمر ساخته شده‌اند.ضریح امامزاده، از جنس چوب و نقره است. این ضریح، در سال 1357، ساخته شده است.امامزاده عبدالله، از نوادگان امام موسی کاظم (ع) است. وی در قرن هشتم هجری، به آمل آمد و در این شهر حکومت کرد.امامزاده عبدالله، یکی از زیارتگاه‌های مهم شهر آمل است. هر ساله، هزاران نفر از سراسر ایران و جهان، به این امامزاده، برای زیارت، می‌آیند.

نکاتی برای بازدید از امامزاده

برای بازدید از امامزاده عبدالله، نکات زیر را رعایت کنید:

  • امامزاده عبدالله، در روستای اسکومحله، در جنوب غربی شهر آمل، واقع شده است. می‌توانید با استفاده از وسایل نقلیه عمومی یا شخصی، به این امامزاده دسترسی پیدا کنید.
  • امامزاده عبدالله، در هر فصلی از سال باز است.
  • برای بازدید از امامزاده، باید کفش‌های خود را در بیاورید.
  • از ریختن زباله در محیط امامزاده خودداری کنید.

جاذبه‌های گردشگری اطراف امامزاده

در اطراف امامزاده عبدالله، جاذبه‌های گردشگری مختلفی مانند جنگل‌های هیرکانی، آبشار آب‌گرم و دریاچه سد هراز وجود دارد.

آدرس بر روی نقشه

نظرات

نظر بدهید